Cakes

Om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten van oud en nieuw, kun je het beste jouw eigen vuurwerk boxen of cakes aanschaffen. Op deze manier heb je jouw eigen vuurwerkshow in de hand en bepaal je zelf wat voor vuurwerk er wordt afgestoken. Met de cakes van Zena vuurwerk kun je binnen de kortste keren een eigen siervuurwerkshow maken en uitvoeren. De cakes die wij verkopen zijn van het merk Zena en van uitstekende kwaliteit. Ben je het zat om naar het saaie vuurwerk van de buren te kijken? Kies je favoriete vuurwerk cakes en beslis zelf waar je naar kijkt!

De verschillende soorten Zena cakes

Ons aanbod varieert van 19 tot maar liefst 132 shots in één cake. Natuurlijk kun je meerdere boxen of cakes in één vuurwerkshow verwerken. Wij verkopen cakes met maximale effecten die jou zeker zullen vermaken tijdens de mooiste avond van het jaar. Ons assortiment Zena cakeboxen bestaat uit allerlei verschillende kleuren en effecten. De meeste boxen bestaan zelf ook uit meerdere kleuren en effecten, waardoor een groots spektakel ontstaat. Zo verkopen wij boxen met onder andere de volgende effecten:

 • Chrysanthemum
 • Fluiters
 • Ti-chrysanthemum

Siervuurwerk kopen van extreem goede kwaliteit

Siervuurwerk kopen is nog leuker als je gaat voor de Zena compound cakes. De cakes uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit, waar het merk Zena dan ook bekend om is. De cakes voldoen aan de strenge Europese kwaliteitseisen en zullen je niet teleurstellen!

Koop nu jouw Zena cakeboxen in Prinsenbeek, nabij Breda

In de productinformatie van de cakes is veelal te vinden hoe lang de boxen branden en hoeveel shots eruit komen. Wij geven je genoeg informatie, zodat je precies weet wat je aanschaft en wat het beste bij jou past. Koop nu cakeboxen bij de beste Zena vuurwerkwinkel van heel Noord-Brabant in Prinsenbeek. Wij wensen je alvast veel knalplezier!

Producten voor Cakes

 • Feuerblitz - 19 shots

  Feuerblitz - 19 shots

  De Feuerblitz cake staat bekend om de blauwe kleur. Naast enorm veel blauwe shots, zitten er op een subtiele manier ook gouden shots tussen. Met de Feuerblitz cake geniet je gegarandeerd van een knallend oud en nieuw. Je kunt voor maar liefst 30 seconden naar de shots kijken! Deze cake is net zoals al onze andere producten van het merk Zena Vuurwerk. 

  Kleur effecten: Blauw, goud

  Effecten: Stars , Chrysanthemum

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Turboblitz - 132 shots

  Turboblitz - 132 shots

  Dit fluitbakje mag je niet laten liggen! Duurt maar liefst 90 seconden en schiet 132 shots in de lucht. 

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena nr. 1 - 25 shots

  Zena nr. 1 - 25 shots

  De Zena nr. 1 sierbox is een topper uit ons assortiment. Deze cake is maximaal gevuld en geeft dan ook maximale effecten. Je kunt er 25 shots lang naar kijken en het is een box die er mag zijn volgens vuurwerkliefhebbers. Door de 500 gram kruit die in deze cake zit, is het een box die niet teleur zal stellen. Deze cake schiet multicolour boeketten aangevuld met zilveren blinkers en heet niet voor niets Zena nr. 1! 

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena whistle Ti-cloud - 36 shots

  Zena whistle Ti-cloud - 36 shots

  De Zena whistle Ti-cloud met 36 shots is uniek in zijn soort en pas sinds een aantal jaar op de consumentenmarkt verkrijgbaar. De whistle zorgt voor een prachtig geluidseffect waar de oren van kunnen genieten. De felle fluiters van deze cake gaan langzaam over in Ti-chrysanthemum in waaiervorm geschoten.

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Toxic - 25 shots

  Toxic - 25 shots

  Dit Herlat product is een 500 grams cake met alleen maar giftig groene effecten. Dikke gouden regen met groene uiteinden worden afgewisseld met groene sterren en blinkers, om in een finale van gouden regen met groene blinkers te eindigen.

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Vidar - 150 shots

  Vidar - 150 shots

  Geweldig mooie box, de box der boxen. Je eigen vuurwerkshow in een box. Alle hoogtepunten uit de pyrotechniek verzameld en gebundeld. Serie van 5 Thor cakes met in totaal 150 schoten.

  Direct BESTELLEN

 • Spinning Flowers - 36 shots

  Spinning Flowers - 36 shots

  Creëer een rustmoment in je Original show. Geen harde klappen, wel gouden spinners van mega-formaat. 36 schots.

   

  Direct BESTELLEN

 • Exploding Hymir - 38 shots

  Exploding Hymir - 38 shots

  Ramcake met dubbel goud en crackling chrysanthemum. 38 schoten uit de Thor serie.

   

  Direct BESTELLEN