Cakes

Met de cakes van Zena vuurwerk kun je binnen de kortste keren een eigen siervuurwerkshow maken en uitvoeren. De cakes die wij verkopen zijn van het merk Zena en van uitstekende kwaliteit. 

De verschillende soorten Zena cakes

Ons aanbod varieert van 19 tot maar liefst 132 shots in één cake. Natuurlijk kun je meerdere boxen of cakes in één vuurwerkshow verwerken. Wij verkopen cakes met maximale effecten die jou zeker zullen vermaken tijdens de mooiste avond van het jaar. Ons assortiment Zena cakeboxen bestaat uit allerlei verschillende kleuren en effecten. De meeste boxen bestaan zelf ook uit meerdere kleuren en effecten, waardoor een groots spektakel ontstaat. Zo verkopen wij boxen met onder andere de volgende effecten:

 • Chrysanthemum
 • Fluiters
 • Ti-chrysanthemum

Siervuurwerk kopen van extreem goede kwaliteit

Siervuurwerk kopen is nog leuker als je gaat voor de Zena compound cakes. De cakes uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit, waar het merk Zena dan ook bekend om is. De cakes voldoen aan de strenge Europese kwaliteitseisen en zullen je niet teleurstellen!

Koop nu jouw Zena cakeboxen in Prinsenbeek, nabij Breda

In de productinformatie van de cakes is veelal te vinden hoe lang de boxen branden en hoeveel shots eruit komen. Wij geven je genoeg informatie, zodat je precies weet wat je aanschaft en wat het beste bij jou past. Koop nu cakeboxen bij de beste Zena vuurwerkwinkel van heel Noord-Brabant in Prinsenbeek. Wij wensen je alvast veel knalplezier!

Producten voor Cakes

 • Future Cyborg

  25 schots cakes met grote chrysanthemum crackling wolken afgewisseld met verschillende kleuren peony's door de crackling wolk heen.
  Dit geeft een heel gaaf gecombineerd effect!

   

  Bestellen

 • McWhistle - 150 schots fluitblok

  150 schots fluitblok. Dit Herlat product schiet oorverdovende harde fluiters het luchtruim in.
  Bestellen

  Zena
 • Zena Full Sky

  Dit is echt een powercake en met het maximale kaliber zie je dat terug in de grote ronde palmeffecten. Als finalesalvo een gouden glitter willow met diepblauwe sterren. Hiermee is de sky zeker full!

  Bestellen

  Zena
 • Wild Thoughts

  Golden coconut effecten met rode stars & green strobes. En golden coconut effecten met blauwe sterren & rode strobes. Deze kleurencombinaties met goud zijn spot-on. Dan zeg je: muk heb'n!

  Bestellen

  Zena
 • Lapdance

  Deze 60 schots cake schiet lichtgevende gekleurde parels de lucht in. En de laatste serie schoten gaan zelfs in waaiervorm!

  Bestellen

  Zena
 • Maïro Gold

  Deze cake uit de Nishiki lijn van X-Qlusif is van topkwaliteit en schiet prachtige diepgouden falling flowercrown met Nishiki neon-dahlia's. Dit is een prachtig stuk vuurwerk voor de echte liefhebber!

   

  Bestellen

 • Future Hulk

  25 schots blinkbak van jewelste! Een straf tempo vult constant de lucht met extreem felle groene blinkers en felle colored stars! Check ook dat deepblue erdoor!

   

  Bestellen

 • Exploding Hymir - 38 shots

  Ramcake met dubbel goud en crackling chrysanthemum. 38 schoten uit de Thor serie.

  Bestellen