Cakes

Om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten van oud en nieuw, kun je het beste jouw eigen vuurwerk boxen of cakes aanschaffen. Op deze manier heb je jouw eigen vuurwerkshow in de hand en bepaal je zelf wat voor vuurwerk er wordt afgestoken. Met de cakes van Zena vuurwerk kun je binnen de kortste keren een eigen siervuurwerkshow maken en uitvoeren. De cakes die wij verkopen zijn van het merk Zena en van uitstekende kwaliteit. Ben je het zat om naar het saaie vuurwerk van de buren te kijken? Kies je favoriete vuurwerk cakes en beslis zelf waar je naar kijkt!

De verschillende soorten Zena cakes

Ons aanbod varieert van 19 tot maar liefst 132 shots in één cake. Natuurlijk kun je meerdere boxen of cakes in één vuurwerkshow verwerken. Wij verkopen cakes met maximale effecten die jou zeker zullen vermaken tijdens de mooiste avond van het jaar. Ons assortiment Zena cakeboxen bestaat uit allerlei verschillende kleuren en effecten. De meeste boxen bestaan zelf ook uit meerdere kleuren en effecten, waardoor een groots spektakel ontstaat. Zo verkopen wij boxen met onder andere de volgende effecten:

  • Chrysanthemum
  • Fluiters
  • Ti-chrysanthemum

Siervuurwerk kopen van extreem goede kwaliteit

Siervuurwerk kopen is nog leuker als je gaat voor de Zena compound cakes. De cakes uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit, waar het merk Zena dan ook bekend om is. De cakes voldoen aan de strenge Europese kwaliteitseisen en zullen je niet teleurstellen!

Koop nu jouw Zena cakeboxen in Prinsenbeek, nabij Breda

In de productinformatie van de cakes is veelal te vinden hoe lang de boxen branden en hoeveel shots eruit komen. Wij geven je genoeg informatie, zodat je precies weet wat je aanschaft en wat het beste bij jou past. Koop nu cakeboxen bij de beste Zena vuurwerkwinkel van heel Noord-Brabant in Prinsenbeek. Wij wensen je alvast veel knalplezier!

Producten voor Cakes