Combiboxen

Heb je geen zin om een eigen vuurwerkshow samen te stellen, maar wil je wel genieten van prachtig vuurwerk? Koop dan één van de Zena combiboxen. Dit zijn verschillende cakes aan elkaar gesloten zonder dat je deze apart hoeft aan te steken. De effecten en kleuren van deze boxen zijn perfect op elkaar afgestemd en het lijkt het alsof je een professionele vuurwerkshow in elkaar hebt gezet. Alle combiboxen bevatten een grote hoeveelheid kruit en zullen je buren gegarandeerd verrassen. Voor de bekende combiboxen van Zena ben je bij de Zena Megastore Prinsenbeek, nabij Breda, op het juiste adres!

Ken je de Zena combiboxen al?

Als echte vuurwerk fan ken je vast en zeker de combiboxen al! De combiboxen zijn eigenlijk onmisbaar tijdens oud en nieuw. Combineer de Zena combiboxen bijvoorbeeld met vuurwerkpijlen van Zena. Dan is het feestje pas écht compleet!

De combiboxen van Zena: van klein naar groot

Aangezien niet iedereen hetzelfde budget heeft, verkopen wij combiboxen in verschillende formaten. Sommige combiboxen schieten één minuut lang, terwijl andere (veel) langer doorgaan. Ook verschilt de effecthoogte per box. Dit komt omdat er verschillende hoeveelheden kruit in de tubes zitten van de boxen. De Zena combiboxen zijn natuurlijk ook hartstikke goed te combineren voor de vuurwerkliefhebber die nog een stapje verder wil gaan. Ben je op zoek naar losse cakeboxen? Ook die vind je in ons assortiment. In ons assortiment vind je onder andere ook nog de volgende combiboxen:

 • Luftblitz - 96 shots
 • Kracherblitz - 130 shots
 • Zena color palm box - 75 shots

Knallend het nieuwe jaar in met Zena vuurwerk uit Breda

Zena Vuurwerk is erg bekend onder vuurwerkliefhebbers en is een kwaliteitsmerk als het gaat om vuurwerk. Voor een voordelige prijs koop je al complete combiboxen bij onze vuurwerkwinkel in Prinsenbeek nabij Breda. Wil je online bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bestel jouw vuurwerk op tijd en dan ben je ervan verzekerd dat je knallend het nieuwe jaar ingaat! Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door al het mooie vuurwerk van Zena. Veel knalplezier en tot ziens in de Zena Megastore Prinsenbeek.

Producten voor Combiboxen

 • Kracherblitz - 130 shots

  Kracherblitz - 130 shots

  Met de Kracherblitz van Herlat krijg je veel vuurwerk voor weinig geld. De Kracherblitz van Herlat bevat 4 doorverbonden cakes met elk 500 gram. Deze compound bevat maar liefst 2 kilo kruit! Meer vuurwerk voor dit geld ga je niet krijgen. Je kunt twee hele minuten van deze box genieten. 

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Luftblitz - 96 shots

  Luftblitz - 96 shots

  Dit vuurwerk valt onder de categorie compound en bevat 600 gram kruit. 96 schoten die je ogen en oren zullen vermaken. Het tempo van deze combibox is erg goed, waardoor je soms even niet weet waar je moet kijken. Pyromould® kwaliteit!

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena color palm box - 75 shots

  Zena color palm box - 75 shots

  Deze Zena compound box bestaat uit allerlei dikke gekleurde palmeffecten waar je zeker van gaat genieten. Zena staat voor kwaliteit en dat is met deze Zena color palm box zeker terug te zien. 

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena Triumph - 46 shots

  Zena Triumph - 46 shots

  Twee 500-grammers voor de prijs van één! Tot 25 gram per tube, I-shape en w-shape. Extreem grote hoeveelheid Zena effecten! 

  Kleur effecten: Rood , Groen , Blauw , Wit , Goud , Roze , Geel , Zilver

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena cakebox - 144 shots

  Zena cakebox - 144 shots

  Dikke vette 500 grams Zena batterijen! Semiprofessioneel vuurwerk. Brocade crown, coconut, dahlia, glitter, mine, palm, stars, strobe, tail, Ti-salute, tip en willow. Bestaat uit 4 cakes.

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena revolution - 188 shots

  Zena revolution - 188 shots

  De Zena revolution combibox is een echt beest voor de liefhebbers onder ons. Deze combibox is het meest compleet van allemaal en bevat maar liefst acht verschillende cakes met in iedere tube tot 25 gram kruit. Ontzettend veel vuurwerk dus voor een prima prijs. 160 seconden lang kun je genieten van deze prachtige box. De hoeveelheid kruit is niet normaal: 4 kilo! De hele omgeving zal deze prachtige box te zien krijgen, aangezien de stijghoogte varieert van 25 tot 30 meter hoogte. 

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Thor's Hammer!

  Thor's Hammer!

  Heerlijke Thor-box van spinners, blink, dubbel goud en nog veel meer effecten, afwisselend in I-shape en W-shape geschoten. De ultieme Oudejaarsavond-beleving. Bijna 2 minuten lang, 240 schoten, bestaat uit 2 compounds.

   

  Direct BESTELLEN

 • Zena Snapte! box

  Zena Snapte! box

  Deze Zena box moet je hebben! Snapte? Schoten die je ogen en oren zullen vermaken. Het tempo van deze combibox ligt gaaf hoog. 

  Direct BESTELLEN