Combiboxen

Heb je geen zin om een eigen vuurwerkshow samen te stellen, maar wil je wel genieten van prachtig vuurwerk? Koop dan één van de Zena combiboxen. Dit zijn verschillende cakes aan elkaar gesloten zonder dat je deze apart hoeft aan te steken. De effecten en kleuren van deze boxen zijn perfect op elkaar afgestemd en het lijkt het alsof je een professionele vuurwerkshow in elkaar hebt gezet. Alle combiboxen bevatten een grote hoeveelheid kruit en zullen je buren gegarandeerd verrassen. Voor de bekende combiboxen van Zena ben je bij de Zena Megastore Prinsenbeek, nabij Breda, op het juiste adres!

Ken je de Zena combiboxen al?

Als echte vuurwerk fan ken je vast en zeker de combiboxen al! De combiboxen zijn eigenlijk onmisbaar tijdens oud en nieuw. Combineer de Zena combiboxen bijvoorbeeld met vuurwerkpijlen van Zena. Dan is het feestje pas écht compleet!

De combiboxen van Zena: van klein naar groot

Aangezien niet iedereen hetzelfde budget heeft, verkopen wij combiboxen in verschillende formaten. Sommige combiboxen schieten één minuut lang, terwijl andere (veel) langer doorgaan. Ook verschilt de effecthoogte per box. Dit komt omdat er verschillende hoeveelheden kruit in de tubes zitten van de boxen. De Zena combiboxen zijn natuurlijk ook hartstikke goed te combineren voor de vuurwerkliefhebber die nog een stapje verder wil gaan. Ben je op zoek naar losse cakeboxen? Ook die vind je in ons assortiment. In ons assortiment vind je onder andere ook nog de volgende combiboxen:

  • Luftblitz - 96 shots
  • Kracherblitz - 130 shots
  • Zena color palm box - 75 shots

Knallend het nieuwe jaar in met Zena vuurwerk uit Breda

Zena Vuurwerk is erg bekend onder vuurwerkliefhebbers en is een kwaliteitsmerk als het gaat om vuurwerk. Voor een voordelige prijs koop je al complete combiboxen bij onze vuurwerkwinkel in Prinsenbeek nabij Breda. Wil je online bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bestel jouw vuurwerk op tijd en dan ben je ervan verzekerd dat je knallend het nieuwe jaar ingaat! Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door al het mooie vuurwerk van Zena. Veel knalplezier en tot ziens in de Zena Megastore Prinsenbeek.

Producten voor Combiboxen