Showboxen en Compounds

Heb je geen zin om een eigen vuurwerkshow samen te stellen, maar wil je wel genieten van prachtig vuurwerk? Koop dan één van de Zena showboxen. Dit zijn verschillende cakes aan elkaar gesloten zonder dat je deze apart hoeft aan te steken. De effecten en kleuren van deze boxen zijn perfect op elkaar afgestemd en het lijkt het alsof je een professionele vuurwerkshow in elkaar hebt gezet. Alle combiboxen bevatten een grote hoeveelheid kruit en zullen je buren gegarandeerd verrassen. Voor de bekende combiboxen van Zena, Predator, X-Qlusif, Futurism, CodeS ben je bij de Zena Megastore Prinsenbeek, nabij Breda, op het juiste adres!

Ken je de Zena Showboxen al?

Als echte vuurwerk fan ken je vast en zeker de combiboxen al! De combiboxen zijn eigenlijk onmisbaar tijdens oud en nieuw. Dan is het feestje pas écht compleet!

De combiboxen van Zena: van klein naar groot

Aangezien niet iedereen hetzelfde budget heeft, verkopen wij combiboxen in verschillende formaten. Sommige combiboxen schieten één minuut lang, terwijl andere (veel) langer doorgaan. Ook verschilt de effecthoogte per box. Dit komt omdat er verschillende hoeveelheden kruit in de tubes zitten van de boxen. De Zena combiboxen zijn natuurlijk ook hartstikke goed te combineren voor de vuurwerkliefhebber die nog een stapje verder wil gaan. Ben je op zoek naar losse cakeboxen? Ook die vind je in ons assortiment. In ons assortiment vind je onder andere ook nog de volgende combiboxen:

 • Thor's Myth - 75 shots
 • Sturmblitz - 122 shots
 • Zena Revolution - 188 shots
 • X-Qlusif Siqnature Show - 216 shots
 • Shred It Showbox - 2x144 shots

Knallend het nieuwe jaar in met Zena vuurwerk uit Breda

Zena Vuurwerk is erg bekend onder vuurwerkliefhebbers en is een kwaliteitsmerk als het gaat om vuurwerk. Voor een voordelige prijs koop je al complete combiboxen bij onze vuurwerkwinkel in Prinsenbeek nabij Breda. Wil je online bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bestel jouw vuurwerk op tijd en dan ben je ervan verzekerd dat je knallend het nieuwe jaar ingaat! Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door al het mooie vuurwerk van Zena. Veel knalplezier en tot ziens in de Zena Megastore Prinsenbeek.

Producten voor Showboxen en Compounds

 • Kracherblitz - 130 shots

  De Kracherblitz van Herlat bevat 4 doorverbonden cakes met elk 500 gram. Je krijgt 130 schoten voor heel weinig geld! Deze compound bevat maar liefst 2 kilo kruit!

  Bestellen

  Zena
 • Brutal Buffalo

  Dit vuurwerk valt onder de categorie compound en bevat 600 gram kruit. 96 schoten die je ogen en oren zullen vermaken. Het tempo van deze combibox is erg goed, waardoor je soms even niet weet waar je moet kijken. Pyromould® kwaliteit!

  Bestellen

  Zena
 • Zena Mixed Shapes

  123 schoten worden in verschillende schietrichtingen afgeschoten. I-shape, fanshape, Z-shape en V-shape volgen elkaar in strak tempo op. De effecten hebben de meeste felle kleuren en blijven lang hangen. Met deze Mixed shapes zit je zeker goed! 

  Bestellen

  Zena
 • Zena Tails 2 Burst

  In prachtig tempo geschoten compound. Deze compound kenmerkt zich door de hele vette tails die ontploffen in grote professionele effecten. Maximaal kaliber dus je pyrohart gaat hiervan in de hoogste versnelling kloppen!

  Bestellen

  Zena
 • Cyber Crasher

  Deze connected bak bestaat uit I-shape, fanshape en W-shape. Actie gegarandeerd met deze finale bak. Extreem brede waaiers, harde salvo's en met de kleuren rood, wit, blauw en goud een waar spektakelstuk. Het laatste finaleshot is bizar!

   

   

  Bestellen

  Zena
 • Thor's Myth

  Zo we zijn wakker! Deze bak begint gelijk heftig! Het middenstuk is rustiger en sierlijk en het laatste gedeelte is zeer spectaculair door de grote crackling wolken met neon colors. De ultieme mythe!

   

  Bestellen

  Zena
 • Empire State Show

  Wij hebben 7 items doorgelont tot 1 complete show. 1x aansteken en jij bent de pyrotechneut van de straat! Een prachtige opbouw en een mooi tempo zorgen voor een show van ongeveer 3 minuten! En uiteraard een hele dikke waaierfinale!

  Bestellen

 • The Secret Wizard

  Prachtige 75 schots waaiercompound met gouden flowers en multicolour regenboog effecten. Dit is echte pyro perfectie!

   

  Bestellen