Jeugdvuurwerk

Jeugdvuurwerk (en categorie 1 vuurwerk) is ideaal voor de jongeren onder ons die ook vuurwerk af willen steken, maar dan wel op een veiligere manier dan het grote vuurwerk. Met ons aanbod jeugdvuurwerk zullen jouw kinderen zich sowieso vermaken tijdens oud en nieuw! Geen zorgen: het jeugdvuurwerk is geschikt voor verschillende leeftijden. Ben je niet zeker vanaf welke leeftijd een product geschikt is? Bekijk het product dan in de webshop of neem contact met ons op.

Bestel jeugdvuurwerk gemakkelijk online of in onze vuurwerkwinkel

Ook voor de jongere vuurwerkliefhebbers is er genoeg vuurwerk te koop in de webshop of in onze vuurwerkwinkel. Voor het beste jeugdvuurwerk van Zena hoef je niet meer naar België te rijden! Je kunt namelijk gemakkelijk het vuurwerk online bestellen en ophalen nabij Breda, in Prinsenbeek. Als je uit Breda en omstreken komt, scheelt dat benzinekosten die je weer kunt besteden aan nog meer vuurwerk. Jeugdvuurwerk is geschikt voor jongeren, omdat het aan strengere veiligheidseisen voldoet. Ook verkopen wij ontzettend veel vuurwerk uit categorie 1.

Het aanbod Zena jeugdvuurwerk nabij Breda

Het aanbod jeugdvuurwerk bij de Zena vuurwerkwinkel in Prinsenbeek is enorm. Er is voor ieder wat wils! In ons assortiment vind je onder andere de volgende producten van Zena vuurwerk:

 • Grondbloemen
 • Kanonslagen
 • Ratelband

De kanonslagen uit ons assortiment Zena Vuurwerk zijn al geschikt voor kinderen boven de 12 jaar! 

Zena Vuurwerk kopen? Dat doe je natuurlijk in de buurt van Breda!

Om van oud en nieuw een echt feestje te maken, kom je naar onze vuurwerkwinkel Prinsenbeek bij Breda. Ook kun je natuurlijk vooraf al online vuurwerk bestellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je ook dit jaar knallend het nieuwe jaar ingaat met Zena Vuurwerk! Wij wensen je alvast heel veel knalplezier!

Producten voor Jeugdvuurwerk

 • Grondbloem easypack - 25 shots

  Grondbloem easypack - 25 shots

  25 grondbloemen van hoge kwaliteit is wat je kunt verwachten van dit easypack van Zena. Ideaal voor de jeugd ouder dan twaalf jaar. De grondbloemen veranderen van kleur, waardoor dit vuurwerk erg leuk is om naar te kijken.

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Zena 3-Stepper

  Zena 3-Stepper

  3-staps Zena fluitfontein met heftige grondfinale. Zena is kwaliteitsvuurwerk en het jeugdvuurwerk is speciaal voor kinderen vanaf 12 jaar samengesteld. Koop nu je vuurwerk bij de Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda voor de beste prijzen!

  Direct BESTELLEN

  Zena