Pakketten

Vuurwerkpakketten zijn de beste en voordeligste manier om optimaal te kunnen genieten van oudejaarsavond. Je krijgt met de Zena pakketten meer kruit voor je geld en het vuurwerk sluit mooi bij elkaar aan. De vuurwerkpakketten in ons assortiment variëren in formaat, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een Zena vuurwerkpakket te kopen. Vuurwerkpakketten kopen doe je natuurlijk bij Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. In onze winkel en webshop vind je al de exclusieve Zena vuurwerkpakketten die er te koop zijn. Het zwaarste vuurwerkpakket is de original probox 3, maar ook voor een traditionele vuurwerk meterpakket ben je bij Zena Megastore aan het juiste adres.

Een traditioneel Zena meterpakket kopen

Eén van de populairste pakketten uit ons assortiment is het traditionele meterpakket van Zena Vuurwerk. Dit pakket bestaat uit 16 stuks vuurwerk en bevat veel kleuren en effectsoorten. Het meterpakket is een goede basis om jouw avond mee te beginnen. Koop nu jouw meterpakket met 209 gram kruit bij de Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda en ga knallend het nieuwe jaar in!

Zena Pro pakketten voor de echte liefhebber

Ben je een échte vuurwerkliefhebber? De Original Pro pakketten uit ons assortiment bevatten extreem veel gaaf vuurwerk. Wij hebben deze pakketten onderverdeeld in drie categorieën: van 1 tot en met 3. De Original Pro box 3 bevat het meeste en zwaarste vuurwerk en komt in de buurt van een professionele vuurwerkshow! Ook kun je voor een professionele vuurwerkshow de combiboxen aanschaffen. Zo maak je het hele plaatje compleet!

Zena vuurwerk met effect kopen in Prinsenbeek

De vuurwerkpakketten zijn zo samengesteld dat het vuurwerk goed bij elkaar past. Ieder pakket bevat weer een andere samenstelling van kleuren en effecten. Dit zorgt natuurlijk voor een goede afwisseling gedurende de avond. De effecten die je veelal in pakketten terugziet zijn:

  • Crackling
  • Whistling
  • Palmeffecten

Koop nu al je Zena vuurwerkpakket bij de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. Ons aanbod is enorm en het vuurwerk is van uitstekende kwaliteit. Maak er een oud en nieuw van om nooit meer te vergeten!

Producten voor Pakketten