Pakketten

Vuurwerkpakketten zijn de beste en voordeligste manier om optimaal te kunnen genieten van oudejaarsavond. Je krijgt met de Zena pakketten meer kruit voor je geld en het vuurwerk sluit mooi bij elkaar aan. De vuurwerkpakketten in ons assortiment variëren in formaat, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een Zena vuurwerkpakket te kopen. Vuurwerkpakketten kopen doe je natuurlijk bij Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. In onze winkel en webshop vind je al de exclusieve Zena vuurwerkpakketten die er te koop zijn. Het zwaarste vuurwerkpakket is de Family Mix XXL, maar ook voor een traditionele vuurwerk meterpakket ben je bij Zena Megastore aan het juiste adres.

Een traditioneel Zena meterpakket kopen

Eén van de populairste pakketten uit ons assortiment is het traditionele meterpakket van Zena Vuurwerk. Dit pakket bestaat uit 16 stuks vuurwerk en bevat veel kleuren en effectsoorten. Het meterpakket is een goede basis om jouw avond mee te beginnen. Koop nu jouw meterpakket met 209 gram kruit bij de Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda en ga knallend het nieuwe jaar in!

Zena vuurwerk met effect kopen in Prinsenbeek

De vuurwerkpakketten zijn zo samengesteld dat het vuurwerk goed bij elkaar past. Ieder pakket bevat weer een andere samenstelling van kleuren en effecten. Dit zorgt natuurlijk voor een goede afwisseling gedurende de avond. De effecten die je veelal in pakketten terugziet zijn:

 • Crackling
 • Whistling
 • Palmeffecten

Koop nu al je Zena vuurwerkpakket bij de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. Ons aanbod is enorm en het vuurwerk is van uitstekende kwaliteit. Maak er een oud en nieuw van om nooit meer te vergeten!

Producten voor Pakketten

 • Family Mix XL

  Mooie box siervuurwerk, speciaal voor de gehele familie, maat XL.

   

   

  Bestellen

  Zena
 • Metermix

  Eén meter vol met siervuurwerk!

   

  Bestellen

  Zena
 • Family Mix XXL

  Mooie box siervuurwerk, speciaal voor de gehele familie, maat XXL.

   

  Bestellen

  Zena
 • Actie Maxi

  De actie-meter vol siervuurwerk!

   

  Bestellen