Pakketten

Vuurwerkpakketten zijn de beste en voordeligste manier om optimaal te kunnen genieten van oudejaarsavond. Je krijgt met de Zena pakketten meer kruit voor je geld en het vuurwerk sluit mooi bij elkaar aan. De vuurwerkpakketten in ons assortiment variëren in formaat, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een Zena vuurwerkpakket te kopen. Vuurwerkpakketten kopen doe je natuurlijk bij Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. In onze winkel en webshop vind je al de exclusieve Zena vuurwerkpakketten die er te koop zijn. Het zwaarste vuurwerkpakket is de original probox 3, maar ook voor een traditionele vuurwerk meterpakket ben je bij Zena Megastore aan het juiste adres.

Een traditioneel Zena meterpakket kopen

Eén van de populairste pakketten uit ons assortiment is het traditionele meterpakket van Zena Vuurwerk. Dit pakket bestaat uit 16 stuks vuurwerk en bevat veel kleuren en effectsoorten. Het meterpakket is een goede basis om jouw avond mee te beginnen. Koop nu jouw meterpakket met 209 gram kruit bij de Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda en ga knallend het nieuwe jaar in!

Zena Pro pakketten voor de echte liefhebber

Ben je een échte vuurwerkliefhebber? De Original Pro pakketten uit ons assortiment bevatten extreem veel gaaf vuurwerk. Wij hebben deze pakketten onderverdeeld in drie categorieën: van 1 tot en met 3. De Original Pro box 3 bevat het meeste en zwaarste vuurwerk en komt in de buurt van een professionele vuurwerkshow! Ook kun je voor een professionele vuurwerkshow de combiboxen aanschaffen. Zo maak je het hele plaatje compleet!

Zena vuurwerk met effect kopen in Prinsenbeek

De vuurwerkpakketten zijn zo samengesteld dat het vuurwerk goed bij elkaar past. Ieder pakket bevat weer een andere samenstelling van kleuren en effecten. Dit zorgt natuurlijk voor een goede afwisseling gedurende de avond. De effecten die je veelal in pakketten terugziet zijn:

 • Crackling
 • Whistling
 • Palmeffecten

Koop nu al je Zena vuurwerkpakket bij de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. Ons aanbod is enorm en het vuurwerk is van uitstekende kwaliteit. Maak er een oud en nieuw van om nooit meer te vergeten!

Producten voor Pakketten

 • Original pro box 1

  Original pro box 1

  Top siervuurwerk 8- delig pakket met keiharde fluiters, knalfonteinen en spectaculaire powercakes. Je gaat helemaal los! 

  Kleur effecten: Rood , Groen , Goud , Geel , Zilver

  Effecten: Tail , Stars , Wave , Crackling , Strobe , Peony , Chrysanthemum , Whistling , Palm

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Original pro box 2

  Original pro box 2

  Professioneel 12-delig pakket met veel Original toppers. Voor dit pakket staat de hele straat te juichen. 

  Kleur effecten: Rood , Groen , Paars , Goud , Geel , Zilver

  Effecten: Tail , Stars , Wave , Crackling , Strobe , Peony , Whistling , Palm

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Original pro box 3

  Original pro box 3

  Het grootste, beste en zwaarste siervuurwerk pakket. 8 cakes, 3 pijlen. Zwaar geweld! 

  Kleur effecten: Groen , Paars , Blauw

  Effecten: Willow , Wave , Strobe , Peony , Brocade Crown , Time Rain , Blink , Palm

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Amigo

  Amigo

  Het 12-delige siervuurwerkpakket van Zena genaamd Amigo is geschikt voor 16 jaar en ouder en staat garant voor plezier. Dit pakket heeft een medium formaat en is helemaal gevuld met prachtig siervuurwerk van Zena. Van fonteinen, grondvuurwerk, babypijlen, morning glory en een zon er zit genoeg in voor een leuke avond! 

   

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Meterpakket

  Meterpakket

  Het meterpakket is een siervuurwerkpakket bestaande uit 16 stuks vuurwerk. Dit is een voordelig pakket, zeker voor de hoeveelheid vuurwerk die je krijgt. In totaal zit er 209 gram kruit in dit pakket en bestaan de effect kleuren uit rood, groen en geel. Naast allerlei kleuren, vind je ook verschillende soorten effecten in dit pakket zoals crackling en whistling. Aan geluid zal het dus ook niet ontbreken! 

  Direct BESTELLEN

  Zena
 • Fun factory

  Fun factory

  Een grote zak vol authentiek siervuurwerk, 226,5 gram kruit. Fonteinen, romeinse kaarsen, babypijlen, 2 kleine pijlen en een zon.

  Direct BESTELLEN

 • Actie Maxi

  Actie Maxi

  De actie-meter vol siervuurwerk!  Een echte actie topper! 163 gram kruit. 

  Inhoud: fonteinen en een kaars.

   

  Direct BESTELLEN