Zena Nederland

Wist je dat Zena vuurwerk oorspronkelijk uit België komt, maar sinds een aantal jaar ook in Nederland te koop is? Zena Nederland is een onderdeel van Zena vuurwerk en staat bekend om de hardste knallers en het mooiste siervuurwerk. Je hoeft niet meer de grens over te gaan, want het vuurwerk van Zena is namelijk gewoon in Nederland te koop. Bestel jouw Zena vuurwerk gemakkelijk online in de webshop en haal het vervolgens op, tijdens één van de afhaaldagen bij de Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda.

Goedkoop vuurwerk van Zena Nederland

Goedkoop vuurwerk bestellen of online vuurwerk vinden kan nog weleens lastig zijn. Zoek niet verder! Zena Nederland biedt iedereen vuurwerk voor een lage prijs en heeft ook nog eens veel leuke kortingsacties. Zo krijg je nog meer vuurwerk voor dezelfde prijs! Voor meer informatie kun je de voorwaarden lezen over deze actie. 

Zena-Nederland-Breda-Prinsenbeek-Vuurwerk

Wat is Zena Trophy Nederland?

De Zena Trophy Nederland is een jaarlijks terugkerend evenement voor de echte vuurwerkliefhebber. Teams uit allerlei landen strijden tegen elkaar om de titel van beste vuurwerkshow te mogen dragen. De verschillende shows zijn niet met elkaar te vergelijken en ze zijn allemaal uniek. Het mooiste en grootste vuurwerk is hier te zien en als echte vuurwerkliefhebber uit Nederland mag je dit natuurlijk niet missen! Ontzettend veel gekleurde pijlen die er prachtig uitzien als het avond is en ontzettend veel vuurwerkliefhebbers bij elkaar: dat is de Zena Trophy! Voor Zena liefhebbers uit Nederland zijn er verschillende busreizen georganiseerd. Deze wedstrijd vindt namelijk plaats in Duitsland en niet in Nederland. Dit heeft dan wel weer één voordeel: in Duitsland zijn de wetten anders en mag er wat zwaarder vuurwerk worden afgestoken. Dit jaar helaas geen Zena Trophy. 

Zena Vuurwerk in Nederland

Het aanbod van Zena vuurwerk in Nederland is ontzettend ruim. Je kunt bij onze vuurwerkwinkel 'Zena Megastore Prinsenbeek' nabij Breda terecht voor ontzettend veel vuurwerk, waaronder de volgende Zena producten:

  • Original Pro box
  • Traditioneel meterpakket
  • Combiboxen met veel kruit

Naast los vuurwerk verkopen wij ook verschillende vuurwerkpakketten. De Original Pro box van Zena Nederland is hier een goed voorbeeld van. Dit pakket bevat professioneel vuurwerk en past perfect in iedere vuurwerkshow. Bestel nu jouw Zena Vuurwerk voordelig in de webshop of bestel het in onze vuurwerkwinkel Zena Megastore Prinsenbeek in Breda.

Zena Nederland - Megastore in Prinsenbeek bij Breda

Zena Nederland is kwalitatief gezien het beste vuurwerk wat er te koop is in Nederland. Bekijk alvast de folder met wat de mogelijkheden zijn voor jouw vuurwerkshow dit jaar. Ons assortiment in de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda is enorm. Wij verkopen verschillende Zena Nederland collecties die allemaal even bijzonder en uniek zijn. Oud en nieuw kan niet beter worden met al dat prachtige vuurwerk van Zena Nederland! Hopelijk tot ziens bij onze Zena Megastore Prinsenbeek bij Breda. Heel veel knalplezier toegewenst met het allerbeste knal- en siervuurwerk van Nederland!