Vuurwerk België

Het meeste vuurwerk uit België is zwaarder en heeft meer effect dan vuurwerk uit Nederland. Alleen, wat als wij jou vertelde dat er sinds een aantal jaar ook Belgisch vuurwerk in Nederland verkocht wordt? Dat scheelt veel benzinekosten en tijd! Ook is het niet altijd even legaal om vuurwerk uit België mee te nemen naar Nederland. Nu ben je ervan verzekerd dat het vuurwerk legaal is én koop je het voor de beste prijs bij de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda.

Vuurwerk uit België bestellen

Vuurwerk uit België bestellen doe je gemakkelijk via de webshop. Zena Vuurwerk komt oorspronkelijk namelijk uit België, maar is sinds een aantal jaren ook te koop in Nederland voor alle vuurwerkliefhebbers. Het Zena Vuurwerk uit België is van uitstekende kwaliteit, voldoet aan de Nederlandse veiligheidseisen en is volkomen legaal. Op deze manier kun je toch nog genieten van dat prachtige Belgische vuurwerk. 

Zena vuurwerk België - Zena Megastore Breda Prinsenbeek

Zena Vuurwerk uit België bestellen kan natuurlijk ook gewoon in onze Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. Op de besteldagen staan de medewerkers in onze vuurwerkwinkel klaar voor je met siervuurwerk en knalgoed. Zij helpen graag met de aankoop van Zena vuurwerk uit België en vertellen je graag alles wat je moet weten over de veiligheidseisen en over bijvoorbeeld de hoeveelheid kruit. 

zena-vuuwerk-belgie-breda

Belgisch vuurwerk - assortiment

Het assortiment Belgisch vuurwerk in onze Zena Megastore Prinsenbeek is ruim. Onze vuurwerkwinkel heet niet voor niets een megastore. Je kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende Zena vuurwerk uit België:

  • Cakes uit België
  • Belgische pijlen
  • Combiboxen samengesteld met Belgisch vuurwerk
  • En nog meer... 

Naast vuurwerk zelf, verkopen wij natuurlijk ook alles wat je nodig hebt om veilig vuurwerk af te steken. Lonten en veiligheidsbrillen mogen namelijk niet ontbreken tijdens oud en nieuw. Ons assortiment is zo goed, dat zelfs Belgen naar onze vuurwerkwinkel komen om vuurwerk in te slaan. Dit is zo gekomen, omdat compound boxen in België niet meer verkocht mogen worden. Eerst was dit natuurlijk andersom, maar sinds de nieuwe wetgeving in België in 2017 mogen wij steeds meer Belgen verwelkomen!

Vuurwerk kopen België

Kom naar de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda voor het mooiste en krachtigste Belgische vuurwerk. Zena Vuurwerk staat bekend om de kwaliteit en veiligheid. Naast regulier pijlen, combiboxen en knalvuurwerk verkopen wij natuurlijk ook categorie 1 en jeugdvuurwerk. Dit vuurwerk is in de meeste gevallen geschikt voor kinderen boven de 12 jaar oud. Zo kan je samen met het hele gezin genieten van oud en nieuw. Bestel nu  vuurwerk uit België online of kom naar onze vuurwerkwinkel om het te bestellen. Afhalen kan op 28, 30 en 31 december. Omdat 29 december op een zondag valt, is het niet mogelijk om dan vuurwerk af te halen. Wel kan er dan natuurlijk Belgisch vuurwerk worden besteld in onze winkel in Prinsenbeek.

Hopelijk zien wij je gauw terug in onze Zena Megastore in Prinsenbeek nabij Breda vol met vuurwerk uit België. Ons vuurwerk is van extreem goede kwaliteit en er zijn vaak goede aanbiedingen. Zo zijn de vuurwerkpakketten uit ons assortiment erg voordelig en krijg je zo veel meer kruit voor je geld.