Vuurwerk België

Het meeste vuurwerk uit België is zwaarder en heeft meer effect dan vuurwerk uit Nederland. Wist je dat het vuurwerk uit België sinds een aantal jaar ook in Nederland wordt verkocht? Dat scheelt veel benzinekosten en tijd om naar België te rijden. Ook is het niet altijd even legaal om vuurwerk uit België mee te nemen naar Nederland. Nu ben je ervan verzekerd dat het vuurwerk legaal is én koop je het voor de beste prijs bij de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda.

Vuurwerk uit België bestellen

Vuurwerk uit België bestellen doe je gemakkelijk via de webshop. Het vuurwerk van Zena komt oorspronkelijk namelijk uit België, maar is sinds een aantal jaren ook te koop in Nederland voor alle vuurwerkliefhebbers. Het Zena vuurwerk uit België is van uitstekende kwaliteit, voldoet aan de Nederlandse veiligheidseisen en is volkomen legaal. Op deze manier kun je toch nog genieten van dat prachtige Belgische vuurwerk. 

Zena vuurwerk uit België vind je bij de Zena Megastore

Zena vuurwerk uit België bestellen kan natuurlijk ook gewoon in onze Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda. Op de besteldagen staan de medewerkers in onze vuurwerkwinkel klaar voor je met siervuurwerk en knalgoed. Zij helpen graag met de aankoop van Zena vuurwerk uit België en vertellen je graag alles wat je moet weten over de veiligheidseisen.

zena-vuuwerk-belgie-breda

Het ruime assortiment met Belgisch vuurwerk

Het assortiment met Belgisch vuurwerk in onze Zena Megastore in Prinsenbeek is ruim. Onze vuurwerkwinkel heet niet voor niets een megastore. Je kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende Zena vuurwerk uit België:

Naast vuurwerk zelf, verkopen wij natuurlijk ook alles wat je nodig hebt om veilig vuurwerk af te steken. Lonten en veiligheidsbrillen mogen namelijk niet ontbreken tijdens oud en nieuw. Ons assortiment is zo goed, dat zelfs Belgen naar onze vuurwerkwinkel nabij Breda komen om vuurwerk in te slaan. Dit is zo gekomen, omdat compound boxen in België niet meer verkocht mogen worden. Eerst was dit natuurlijk andersom, maar sinds de nieuwe wetgeving in België in 2017 mogen wij steeds meer Belgen verwelkomen!

Vuurwerk kopen uit België?

Kom naar de Zena Megastore Prinsenbeek nabij Breda voor het mooiste en krachtigste Belgische vuurwerk. Zena vuurwerk staat bekend om de kwaliteit en veiligheid. Naast reguliere combiboxen en knal- siervuurwerk verkopen wij natuurlijk ook categorie 1 en jeugdvuurwerk. Dit vuurwerk is in de meeste gevallen geschikt voor kinderen boven de 12 jaar oud. Zo kun je samen met het hele gezin genieten van oud en nieuw. Bestel vuurwerk uit België gemakkelijk online of kom naar onze vuurwerkwinkel om het te bestellen. Hopelijk zien wij je gauw terug in onze Zena Megastore in Prinsenbeek nabij Breda vol met vuurwerk uit België. Ons vuurwerk is van extreem goede kwaliteit en er zijn vaak goede aanbiedingen. Zo zijn de vuurwerkpakketten uit ons assortiment erg voordelig en krijg je veel vuurwerk voor je geld.